World of Warcraft – Bejelentették a 2018-as kiegészítőt

Elérkezett az idő a legújabb WoW kiegészítőhöz, ami a Battle for Azeroth nevet kapta. Ehhez természetesen egy elmaradhatatlan (és persze látványos) CGI előzetest is kaptunk:

 

A tartalmi újítások ismételten sok mindent lefednek. Kapunk 2 új kontinenst, a maximális szintet 120-ra növelik, de bemutatkoznak az új dungeon és raid lehetőségek is. Frakciónként 3 új fajt is kipróbálhatunk egy küldetés-sorozat végigcsinálása után. Felfedezhetünk kisebb szigeteket is, ami inkább a kisebb létszámú, 3 fős kooperatív élményre koncentrál majd.

 

Kapunk viszont nagyobb harcokat is a Warfront keretében, ahol 20 fővel kell majd harcolnunk, kicsit a Warcraft RTS játékmenetét megidézve. Lesznek még PvP és szintezési változtatások és ezek mellett több kisebb-nagyobb újítás is.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de valamikor 2018-ban érkezhet a kiegészítő, amit egy beta fázis fog megelőzni.

További fontos bejelentés volt még a World of Warcraft Classic. Ez a kiadás a játék 2004-es hangulatát szeretné visszahozni, de még nem tudni, hogy pontosan milyen változtatásokkal és a megjelenési dátumra is várni kell. Rövid teaser róla:

Vélemény, hozzászólás?